Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ. ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 17/1/10


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανοίγματος των διοδίων Αφιδνών την Κυριακή 17/01/10 στις 12:00

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής, που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις στα διόδια Αφιδνών και συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγών κατά των Διοδίων, πραγματοποίησε, την Τρίτη 12/01/10, ανοιχτή γενική συνέλευση με την παρουσία μεγάλου αριθμού ατόμων από όλη την Αττική και αποφάσισε:
Την έκδοση δελτίου τύπου.
Τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή προσεχώς, με συμμετοχή πολιτών από όλη την Ελλάδα, την επίδοση ψηφίσματος και παραχώρηση συνέντευξης τύπου.
Τη στήριξη και παρακολούθηση των προσφυγών που έχουν γίνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, από πολίτες, φορείς, Δήμους και Κοινότητες από όλη τη χώρα, ενάντια στις Συμβάσεις Παραχώρησης.
Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανοίγματος των διοδίων Αφιδνών την Κυριακή 17/01/10 στις 12:00 και το πανελλαδικό άνοιγμα όλων των διοδίων σε συντονισμό με τις υπόλοιπες επιτροπές την Κυριακή 24/01/10.
Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά και τη στήριξη και μαζικοποίηση της καθημερινής πρακτικής “Δεν πληρώνουμε διόδια σε όλη την Ελλάδα”.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΟΜΩΝ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου