Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ



Σήμερα Κυριακή 24 Γενάρη πραγματοποιήθηκε μια ακόμη δυναμική διαδήλωση των πολιτών της Βόρειας Αττικής στα διόδια των Αφιδνών. Εκατοντάδες πολίτες, αψηφώντας το κρύο και την χιονόπτωση, συγκεντρώθηκαν στα διόδια των Αφιδνών στις 12 το μεσημέρι και άνοιξαν τα διόδια επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των διερχομένων αυτοκινήτων.
Διμοιρίες των ΜΑΤ και δεκάδες Ασφαλίτες, παρουσία Εισαγγελέα, είχαν αναλάβει το άχαρο ρόλο της προστασίας των συμφερόντων της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρίας, προκαλώντας την αγανάκτηση των συγκεντρωμένων.
Απαίτησαν την αποχώρηση των συγκεντρωμένων και απείλησαν με συλλήψεις για... "παρακώλυση συγκοινωνίας" (!).
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες επέδειξαν ψυχραιμία και δεν έδωσαν το δικαίωμα στην δυνάμεις ασφαλείας να δημιουργήσουν κατάσταση σύγκρουσης, με σκοπό μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας, να αποθαρρύνουν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κινητοποιήσεις, αποδυναμώνοντας έτσι το αγωνιστικό μέτωπο.
Με κυρίαρχο σύνθημα "όχι άλλες μπάρες στην ζωή μας" οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν ότι συνεχίζουν τον αγώνα, σε συντονισμό με τις αντίστοιχες Επιτροπές απ΄ όλη την Ελλάδα.
Και θα επανέλθουν σύντομα με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.
Καλούμε όλους τους πολίτες, όπου κι αν κατοικούν, από όποιο  πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται, σε όποια κοινωνική τάξη κι αν ανήκουν, να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα ενάντια στα διόδια.
Επιτέλους τους δρόμους αυτούς τους έχουν πληρώσει οι γονείς μας, τους πληρώνουμε καθημερινά με την φορολογία μας και τα Τέλη Κυκλοφορίας και δεν μπορούμε να δεχθούμε να γίνονται αντικείμενο εκμετάλευσης από ιδιωτικές - και μάλιστα αλλοδαπές - εταιρίες.
Αρνούμαστε λοιπόν να πληρώνουμε διόδια και απαιτούμε να καταργηθούν!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ



ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ κ. ΛΙΤΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου