Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 15/11/2009

Το κίνημα των πολιτών και Φορέων της Βόρειας Αττικής κατά των διοδίων συνεχώς διευρύνεται. Όλο και περισσότεροι κάτοικοι αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι των διοδίων, καταργώντας τα στην πράξη.
Σήμερα Κυριακή 15 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε μια ακόμη πολύ μεγάλη συγκέντρωση στα διόδια των Αφιδνών. Κάτοικοι από όλα τα χωριά της Βόρειας Αττικής (Αφίδνες, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι, Βαρνάβα, Μαλακάσα, Κάλαμο, Ωρωπό, Αυλώνα) έδωσαν αγωνιστικό παρόν και διατράνωσαν την θέλησή τους να αντισταθούν στο χαράτσι των διοδίων.
Όλες οι ηλικίες εκπροσωπήθηκαν από ηλικιωμένους αγρότες μέχρι μικρά παιδιά.
Η αγανάκτηση ξεχείλισε και στην επιτόπια συνέλευση των συγκεντρωμένων αποφασίσθηκε η καταστροφή των μπαρών των διοδίων, απόφαση η οποία υλοποιήθηκε από τους συγκεντρωμένους.
Είναι φανερό ότι μπροστά στην αδράνεια των κυβερνώντων, αλλά και της πλειοψηφίας των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι κάτοικοι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους με συνεχή κλιμάκωση.
Το μήνυμα που έστειλαν οι συγκεντρωμένοι είναι ότι αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτός ο αγώνας θα εκτονωθεί και θα σταματήσει, κάνουν τεράστιο λάθος. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου