Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

BLOG.GR: ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ


Ταξίδεψα πριν από μερικές μέρες στη Λάρισα για κάτι δουλειές. Δεν είχα ξανακάνει ταξίδι στην εθνική νύχτα, οπότε δεν είχα διαπιστώσει το χάλι που επικρατεί όσον αφορά στο φωτισμό της, που είναι ανεπαρκέστατος. Αν όχι στο μεγαλύτερο μέρος της, σίγουρα η μισή εθνική δε φωτίζεται καθόλου και όταν λέω καθόλου εννοώ πίσσα σκοτάδι, να μη βλέπεις τίποτα!

Υπάρχει κομμάτι της εθνικής (δείτε το βίντεο παραπάνω) που ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και δεν υπάρχει ούτε διαχωριστική νησίδα στη μέση, ούτε φωτισμός! Σε άλλα σημεία πάλι, ενώ υπάρχουν κολώνες φωτισμού, δε λειτουργούν! Μάλλον λόγω της αύξησης της ΔΕΗ στα τιμολόγια είπαν να κάνουν οικονομία οι αρμόδιοι!

Δεν έχω κάτι άλλο να πω, το βίντεο νομίζω μιλάει από μόνο του. Μιλάμε για εγκληματικές παραλείψεις από τη μεριά του ΥΠΕΧΩΔΕ, των νομαρχιών και των δήμων κατά μήκος της εθνικής οδού που είναι και υπεύθυνοι για το φωτισμό της. Ακόμα και λίγο έξω από τα Οινόφυτα, 50 χλμ από την Αθήνα, η εθνική δε φωτίζεται! Αναρωτιέμαι πού πάνε τα χρήματα που πληρώνουμε στα διόδια;

XBLOG.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου