Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΟΔΙΑ: Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΧΕΙ;

ΡΩΤΑΜΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ....
Πληροφορηθήκαμε ότι σε συγκέντρωση Δημάρχων και Κοινοταρχών της Βόρειας Αττικής, την οποία συγκάλεσε η Πρόεδρος του Καπανδριτίου κ. Κελίδου, αποφασίσθηκε να διαχωρίσουν την θέση τους από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ και τις ενέργειές της, γιατί δήθεν ακολουθεί "εξτρεμιστική" πολιτική. Από την απόφαση αυτή αποστασιοποιήθηκε μόνο ο Κοινοτάρχης Μαλακάσας κ. Λίτσας.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ...
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι Τοπικοί Άρχοντες αποφάσισαν να διαχωρίσουν την θέση τους από τους Πολίτες τους. Δεν είναι δυνατόν την ώρα που το Κίνημα ενάντια στα Διόδια συνεχώς διογκώνεται, την ώρα που όλο και περισσότεροι πολίτες συνειδητοποιούνται και συμμετέχουν ενεργότερα στον αγώνα, οι Τοπικοί Άρχοντες να αρνούνται να ανταποκριθούν στον ηγετικό ρόλο που τους δόθηκε από τους πολίτες.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ...
Τότε πρέπει να τους επαναφέρουμε. Πρέπει, εμείς οι πολίτες, να τους θυμίσουμε τις υποχρεώσεις τους. Και μια από αυτές είναι να εκφράζουν τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τις ανησυχίες, τα αιτήματα των πολιτών. Και ο αγώνας ενάντια στα διόδια, για τους πολίτες της Βόρειας Αττικής, είναι ανάγκη. Ανάγκη που έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής του.
ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων και Φορέων της Βόρειας Αττικής Ενάντια στα Διόδια

3 σχόλια:

  1. 'Έχει και χειρότερους Δημάρχους. Δημάρχους ορντινάντσες των παραχωρησιούχων εταιριών.''Λαμπρό'' δείγμα αυτών ο Δήμαρχος Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ που ο ίδιος ζητά να βάλουν διόδια και στης παρόδους της ΝΕΟΑΚ, απλά να είναι οικονομικά και να του δώσουν και μερικά ελευθέρας να τα μοιράσει στους δικούς του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιοι Δήμαρχοι αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
    Και - στην ώρα τους - πρέπει να "πληρώσουν" την στάση τους με ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως τη δυναμη και το ...μαστιγιο εμεις τους το δινουμε. Ειναι πολυ λιγοι αυτοι που ειναι ηθικοι. Και φυσικα μας εχει περαστει το ηθικο να το χλευαζουμε.
    Ειναι γλυκια η καρεκλα της εξουσιας και πολλοι παρασυρθηκαν απο τα πιστευω τους μολις εκατσαν πανω της.
    Δυστυχως οπου υπαρχει χρημα & δημοσια δυναμη ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή